Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Truffaldinó Bábszínház

Bemutatkozás

A szegedi Truffaldino Bábszínház 2000- ben alakult. Havrincsák Dániel és Porgányi Márta azóta is lelkesen járja az óvodákat és előadásukkal, bábjaikkal elvarázsolják az apróságokat. A bábművészet széles skálája bemutatásra kerül általuk, de megőrizték a paravános előadások múltját is.
A bábszínészek vallják:
"…A kis gyerekek előbb ismerjék meg az alapokat, utána úgyis kiderül mi érdekli. A szeretet a legfontosabb: a gyerekeket is nagyon szeretjük és bábozni is nagyon szeretünk !.."
A bábukat is maguk készítik,1-1 darab több tíz, de akár százezer forintba is kerülhet. Emiatt minden bábujukkal tökéletes összhangban tudják szórakoztatni a közönséget.
 A mórahalmi óvodások is nagy izgalommal várják az előadásokat. Jellemzően klasszikus művek kerülnek bemutatásra. Előadásaik mindig nagyon érdekesek, szórakoztatóak, tanulságosak!
Az interaktív előadások a gyerekek aktív közreműködésével történnek. Arra is volt már példa, hogy a marionett játékot UV fényben megvilágított bábokkal adják elő, ami a gyermekek számára még látványosabbá, izgalmasabbá teszi a műsorszámot.
Márti és Dani nagy tapasztalattal rendelkező bábszínész, akik mindig nagy szeretettel játsszák a meséket.
Óvodánk minden évben izgalommal várja, hogy ismét találkozhasson e két fantasztikus színésszel, de még nagyon izgalommal várjuk, hogy milyen mese kerül elő a meseládából. Hogy a gyermekek is átélhessék a közvetlen szórakoztatás és élményszerzés lehetőségét minden évben bérletünk van a színházhoz, ami 5 alkalmat foglal magában, így 5 csodás színházi élménnyel gazdagítjuk a gyermekek mindennapjait.

 
Néhány pillanatkép az előadásokról 
Aladdin
A Truffaldino Bábszínház 2023/2024-es évadának harmadik előadása az: Aladdin.
Köszönjük szépen a társulatnak a varázslatos, zenés meseélményt!
Mikulás
A Truffaldinó Bábszínház 2023/2024-es évadának második előadása: A Mikulás.
Köszönjük szépen a Mikulásnak, hogy meglátogatta óvodánkat! 
Zenés parádé
A Truffaldinó Bábszínház 2023/2024-es évadának első előadása a: Zenés parádé
Köszönjük a társulatnak a fergeteges előadást!